Mint and Pure – Mint up your mind

Vi har samlet nogle af verdens fineste naturlige og økologiske hudplejeprodukter i én shop.

cropped-GÆLDENDE-MAIL-LOGO.png

Hos Mint and Pure har vi samlet nogle af verdens fineste  naturlige og økologiske skønhedsprodukter, alt sammen I én shop. Vi forhandler hudpleje uden de helt hårde kemikalier, lavet med omtanke for vores miljø, vores planet, vores børn og vores fremtid.

Vi har gjort os umage med at finde producenter, som producerer skønhedspleje med stor omtanke, og langt de fleste af dem, donerer en del af deres profit til velgørende formål.

Det elsker vi hos Mint and Pure <3

Alle vores produkter købes direkte fra producenterne, på nær nogle ganske få, som har distributører i Danmark. Uanset, er vi altid i direkte kontakt med producenten.

Mange af producenterne, er mindre familievirksomheder, som har en stor passion for deres fag. De har i generationer dyrket deres passion og flere af produkterne er håndlavet.

Ingen af vores produkter er testet på dyr. Vi er stærkt imod test på dyr. Der er heller ingen animalske produkter i. Vi finder det fuldstændig unødvendigt, at dyr skal lide for menneskers forfængelighed. Vi ved at du kan blive fuldstændig lige så smuk helt uden kemi og med skønne ingredienser, dyrket  med omtanke, også for dig <3

Vi håber, at du kan finde lige det du har brug for hos Mint and Pure. Vi vil tilstræbe og udvide vores sortiment løbende i fremtiden. Skulle du have lyst til at dele ønsker om kommende produkter i vores shop, så er du altid velkommen til at kontakte os på organic.mintandpure.dk eller på vores fb side.

På vores fb side, vil alle vores daglige, ugentlige og månedlige tilbud være at finde. Og selvfølgelig også vores konkurrencer.

På vores fb side, er du altid velkommen til at uploade billeder af de produkter du har købt hos os, og dele din erfaring med andre eller måske bare din glæde <3

34268738_10156438718448739_1777819227332280320_n

Vi vil gøre os umage hos Mint and Pure, for at give så mange vareprøver som muligt, og forhandle produkter hjem i overkommelige størrelser, så du har god mulighed for at prøve dig frem.

Du skal også være opmærksom på allergi. Måske kan du ikke tåle visse former for planter eller frugt. Læs altid ingredienslisten, hvis du har nogen former for allergener. Hvis du har parfume allergi, skal du også være opmærksom på det.

Når du handler hos Mint and Pure kommer dine produkter altid i miljøvenlig emballage. Distribuer emballagen med omtanke, eller genbrug den, måske til at pakke en gave ind i.

Vi er glade og stolte over at kunne tilbyde de skønneste naturlige skønhedsprodukter Mint and Pure til hele Danmark.

Mint up your mind <3

*Økologisk *Naturlig

*Nogle rene produkter som for eksempel olie, kan være 100 % økologiske. Planter og blomster som er vokset vildt i naturen, er ikke økologiske og kan derfor ikke certificeres som det. Alle vores økologiske produkter følger de højeste standarder for økologi i verden. Læs venligst på ingrediens listerne hvilke ingredienser der er økologiske. Nogle produkter vil være delvis økologiske, men alle vores produkter er baseret på naturlige ingredienser.

**Ikke testet på dyr

**Ingen af vores produkter er testet på dyr. Heller ikke ingredienser der er tilvirket andet sted for producenterne.

***Indeholder ingen animalske produkter

***Men kan dog indeholde bivoks, gedemælk eller silke (produceret af dyr og insekter). Det fremgår af ingrediens listerne.

****SLS FRI (og SLES )

****Er vaskeaktive stoffer, også kaldet tensider. Alle tensider har den funktion, at de fjerner fedt fra hud og hår. De er potentielt hudirriterende. SLS og SLES forekommer i mange konventionelle kropsplejeprodukter, men der er grænseværdier for hvor meget de må indeholde.

 

Sådan handler du hos os : 

For at foretage et køb hos os, skal du igennem 5 trin:
1. Find den eller de varer du ønsker, og læg dem i indkøbskurven. Gå herefter til kassen.
2. Indtast dine personlige oplysninger.
3. Vælg forsendelses-/betalingsmåde.
4. Godkend vores handelsbetingelser og persondatapolitik.
5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden, og godkend købet.