Mint and Pure – Mint up your mind

Vi har samlet nogle af verdens fineste naturlige og økologiske hudplejeprodukter i én shop.

cropped-GÆLDENDE-MAIL-LOGO.png

Hos Mint and Pure har vi samlet nogle af verdens fineste  naturlige og økologiske skønhedsprodukter, alt sammen I én shop.  Nu bliver det nemt for dig, at købe hudpleje helt uden hårde kemikalier, lavet med omtanke for vores miljø, vores planet, vores børn og vores fremtid.

Vi har gjort os umage med at finde producenter, som producerer skønhedspleje med stor omtanke, og langt de fleste af dem, donerer en del af deres profit til velgørende formål.

Det elsker vi hos Mint and Pure <3

Alle vores produkter købes direkte fra producenterne, på nær nogle ganske få, som har distributører i Danmark. Uanset, er vi altid i direkte kontakt med producenten.

Mange af producenterne, er mindre familievirksomheder, som har en stor passion for deres fag. De har i generationer dyrket deres passion og flere af produkterne er håndlavet.

Ingen af vores produkter er testet på dyr. Vi er stærkt imod test på dyr. Der er heller ingen animalske produkter i. Vi finder det fuldstændig unødvendigt, at dyr skal lide for menneskers forfængelighed. Vi ved at du kan blive fuldstændig lige så smuk helt uden kemi og med skønne ingredienser, dyrket  med omtanke, også for dig <3

Vi håber, at du kan finde lige det du har brug for hos Mint and Pure. Vi vil tilstræbe og udvide vores sortiment løbende i fremtiden. Skulle du have lyst til at dele ønsker om kommende produkter i vores shop, så er du altid velkommen til at kontakte os på organic.mintandpure.dk eller på vores fb side.

På vores fb side, vil alle vores daglige, ugentlige og månedlige tilbud være at finde. Og selvfølgelig også vores konkurrencer.

På vores fb side, er du altid velkommen til at uploade billeder af de produkter du har købt hos os, og dele din erfaring med andre eller måske bare din glæde <3

Måske har du ikke prøvet naturlig hudpleje og kosmetik før. Men fortvivl ikke. Vi er her til at hjælpe og guide dig. Både på vores produktbeskrivelser og på vores fb side.

Vi anbefaler ikke, at du smider alt din kommercielle hudpleje ud i dag. Vi er imod kassering af varer, der ikke fejler noget. For eksempel ønsker du at skifte din hårshampoo ud med en kemi og SLS fri. Den rest du har tilbage, kan du anvende til at vaske dine makeup børster i, det egner den sig nemlig fint til.

Så skift dine produkter ud, efterhånden som du får de gamle brugt, det er god omtanke.

34268738_10156438718448739_1777819227332280320_n

Er det anderledes at bruge naturlige, økologiske og kemikalie-fri skønhedsprodukter vs kommercielle?

Ja, det er det !!

Når man altid har brugt kommerciel hudpleje og makeup, så er din hud, krop og din psyke vant til det.

Sammensætningen i de kommercielle produkter vs de naturlige, gør at optagelsen i huden foregår anderledes. Men det vænner man sig meget hurtigt til. Og som ved alt andet, må man prøve sig frem. Vi vil gøre os umage hos Mint and Pure, for at give så mange vareprøver som muligt, og forhandle produkter hjem i overkommelige størrelser, så du har god mulighed for at prøve dig frem.

Du skal også være opmærksom på allergi. Måske kan du ikke tåle visse former for planter eller frugt. Læs altid ingredienslisten, hvis du har nogen former for allergener. Vi har ikke produkter med parfume, det er udelukkende naturlige aromaer.

Når du handler hos Mint and Pure kommer dine produkter altid i miljøvenlig emballage. Distribuer emballagen med omtanke, eller genbrug den, måske til at pakke en gave ind i.

Vi er glade og stolte over at kunne tilbyde de skønneste naturlige skønhedsprodukter Mint and Pure til hele Danmark.

Mint up your mind <3

*Økologisk *Naturlig

*Nogle rene produkter som for eksempel olie, kan være 100 % økologiske. Planter og blomster som er vokset vildt i naturen, er ikke økologiske og kan derfor ikke certificeres som det. Alle vores økologiske produkter følger de højeste standarder for økologi i verden. Læs venligst på ingrediens listerne hvilke ingredienser der er økologiske. Nogle produkter vil være delvis økologiske, men alle vores produkter er baseret på naturlige ingredienser.

**Ikke testet på dyr

**Ingen af vores produkter er testet på dyr. Heller ikke ingredienser der er tilvirket andet sted for producenterne.

***Indeholder ingen animalske produkter

***Men kan dog indeholde bivoks, gedemælk eller silke (produceret af dyr og insekter). Det fremgår af ingrediens listerne.

****SLS FRI (og SLES )

****Er vaskeaktive stoffer, også kaldet tensider. Alle tensider har den funktion, at de fjerner fedt fra hud og hår. De er potentielt hudirriterende. SLS og SLES forekommer i mange konventionelle kropsplejeprodukter, men der er grænseværdier for hvor meget de må indeholde.

Ud over ALLE disse ting, er vores produkter halal – uden parabener og kemisk tilsætning.